WAKE THE STADIUM VALTAA KAUPPAKESKUS FORUMIN TIISTAINA 3.6!

Osallistu huikeaan lippuskabaan ja tule bongaamaan suomalaisia huippulautailijoita Forumista tiistaina 3.6!

12-19.00 LET’S WAKE FORUM -PÄIVÄ! Huippulautailijat Eero Ettala & Kristiina Nyman, Fight Backista tuttu Pekka Hyysalo, Biisonimafian Kaitsu Walfrid Rinkinen ja Ponkes The Shop ovat kukin piilottaneet Citroënin tarjoaman TAPAHTUMALIPPUPAKETIN KYMMENELLE HENGELLE Helsingin Forum-rakennukseen, jotka löytäjät saavat pitää!

Yhteensä 50 tapahtumalippua siis jaossa! Julkaisemme tiistaina klo 12 täällä, Instagramissa ja Facebookissa kuvavihjeet lippukätköistä – Stay tuned! Vihjeet löytyvät myös tiistaina Wake the Stadiumin ständiltä Forumin 1-kerroksesta, Fazerin kahvilaa vastapäätä.

SÄÄNNÖT

Kukin piilottaja on napannut teille yhden kuvavihjeen valitsemastaan piilotuspaikasta. Kaikki aarrekuoret on piilotettu Helsingin kauppakeskus Forumiin, joko liikkeeisiin tai yleisiin tiloihin. HUOM! Kisaile nätisti – älä riko, revi tai myllää! Piilottajatiimimme on pitänyt huolta, että kultaisen kirjekuoren kulma pilkistää piilostaan. Ilmoitamme täällä heti kun liput ovat löytäneet! Onnea skabaan – let’s wake Forum!

15-15.30 MEET & GREET TILAISUUS Miksi lautailujajien kannattaisi yhdistää voimansa? Mitä suomalaisurheilijat voivat lautailuskenessä saavuttaa? Apollon Street Caféssa jutellaan lautailuskenen murroksesta ja tulevaisuudesta Suomessa ja maailmalla huippulautailijoiden voimin. Keskustelemassa on lumi- ja rullalautailuhuippu Eero Ettala, wakeboardingin ja snoukan suomenmestari Kristiina Nyman sekä leijalautailija ja Wake the Stadium -tapahtuman organisaattori Juuso Tilaéus. WHOOP – tule sanomaan moi!

 

VIHJE1                                                              Ponkes löydetty!

 

 

VIHJE2                                                                                Eeron liput löydetty!

 

 

VIHJE3                                                                               Pekan liput löydetty!

 

VIHJE4                                                                               Kaken liput löydetty!

 

VIHJE5                                                                               Krissen piilo löydetty 🙂

 

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *