Friends

Juju

Juju Kiteboarding on iloinen ja vauhdikas tyyppi, joka on vastuussa Wake the Stadiumista. Juju harrastaa leijalautailua, liputtaa vesiurheilun puolesta ja haluaa innostaa kaikkia nuoria oman juttunsa löytämiseen. Juju on ylpeä kaikista huippukavereistaan ja aina avoin uusille ystävyyssuhteille.

Citroen  logo

Citroën on luova tyyppi, joka rakastaa autoja ja uusinta teknologiaa, mutta miettii valinnoissaan aina myös ekologisuutta.  Hän lähtee innolla ja rohkeasti mukaan uusiin juttuihin ja erityisesti sporttiseen tekemiseen. Siksi Citroën on Wake the Stadiumin paras kaveri!

Fressi

Fressi on sporttinen kaveri, joka pitää huolta itsestään ja muista. Energinen Fressi tykkää liikunnasta sen kaikissa muodoissa ja on aina valmiina inspiroimaan muita. Tämä fressiin oloon hurahtanut frendimme suhtautuu jokaiseen sporttaajaan aina lämpimän innokkaasti – siksi Fressin kanssa on kiva treenata.

 

Halva

Halva kehittelee jatkuvasti makeimpia uutuuksia. Tälle ystävälle on kertynyt iän tuomaa kokemusta, joka näkyy perinteikkyydessä ja ammattitaidossa. Monien suomalaisten tapaan meillekin tulee Halvasta ensimmäisenä mieleen lakumaton maukas maku sekä ihanat Vanhat autot. Halva arvostaa kavereitansa ja haluaa mielellään kuulla, mitä makeisten ystävillä on kerrottavanaan.

scandicScandic on frendi jonka luona voi aina yöpyä. Scandic on rento, lämmin ja ystävällinen, eikä pidä turhista muodollisuuksista. Hän on myös kansainvälinen kaveri ja asusteleekin samanaikaisesti monissa Pohjoismaissa. Scandicin kanssa hengaillessa voi tuntea olonsa kotoisaksi, aivan kuin parhaiden ystävien kesken. Siksi Scandic on ainoa kaveri, jonka luona suosittelemme sinua yöpymään!

basso

Basso on rento ja urbaani elämäntapasankari. Hän harrastaa kirjoittamista, kuvaamista ja uusimman musiikin fiilistelyä. Tämä luova ja menevä frendimme kannustaa ihmisiä do it yourself –meininkiin ja näyttää mallia omalla asenteellaan.


Helsingin kaupungin liikuntaviraston uimastadion, kavereiden kesken stadikka, takaa koko porukallemme loistavat puitteet hauskanpitoon. Stadikka on iloinen ja aktiivinen tyyppi, joka pitää hyvää huolta ympäristöstään ja kaikista vierailijoistaan. Kiitos Stadikka, kun saamme pitää nämä urheilubileet luonasi!

flowfun

Flow Fun on jännittävä ystävämme, joka ei anna minkään esteen pysäyttää menoaan. Hän harrastaa wakeboardingia ja arvostaa hauskanpitoa sekä temppuilua. Flow Fun on kannustava kaveri, johon voi aina luottaa. Hänen mottonsa kuuluukin: Join the flow, enjoy and ride!

Erimover


Erimover on ennakkoluuloton yrittäjäystävämme, joka rakastaa vettä ja liikuntaa. Hän harrastaa erityisesti vesiurheilua ja nauttii muiden auttamisesta. Erimover on tulossa mukaan myös Uimastadioinille 7.6 opettamaan kaikille halukkaille SUP (Stand Up Paddling) -lautailun saloja.

rip

Ripcurl on ruskettunut surffari, joka elää etsimisen ilosta. Rip Curl arvostaa tyyliä niin vaatetuksessa, varustuksessa kuin kaikessa tekemisessäkin. Hänellä on myös oma jengi, jonka jäsenten elämän suola kiteytyy loputtomaan uteliaisuuteen ja erilaisten lautailulajien harrastamiseen.

elämyslahjat

Elämyslahjat.fi on antelias kaveri, joka rakastaa erilaisia lahjoja. Hän nauttii ideoinnista, yllätyksistä ja uusien elämyksien tarjoamisesta. Elämyslahjat on myös joustava kaveri, joka pitää aina omistaan huolta.

Cafe Pacifico logo

Pacifico on Kallion letkein kaveri. Hänen bileensä ovat aina täynnä hymyä, hyvää musaa ja surffihenkeä. Siksi järjestämme ystävämme Basson kanssa Pacificon luona kesän kovimmat jatkobileet! Lipunmyynti aukeaa pian.

Veikkaus

Veikkaus on kaveri, joka tykkää erilaisista peleistä. Hän harrastaa Lottoa, Eurojackpottia, Kenoa, Pitkävetoa ja lukuisia muita hauskoja juttuja. Hänen intohimonsa on pelata muiden aikuisten kanssa ja tarjota yllätysvoittoja pelikavereilleen. Veikkaus on siitä erityisen hauska ja reilu frendi, että hän jakaa kaikki rahansa mm. suomalaisten urheilijoiden ja lautailijoiden tukemiseen, mahdollistaa suomalaisten elokuvien tekemisen ja jeesaa suomalaisia bändejä maailmalle.

ponkes

Ystävämme Ponkes on tyylikäs koira jo vuodesta 1990, joka taitaa kaikki skeitin ja snoukan salat. Kadulla tämän lautailijan tunnistaa letkeästä menosta ja iloisesta hymystä. Tule tervehtimään Ponkesia 7.6. stadikan skeittirampille, jossa se on valmiina perehdyttämään sinutkin lajin huikeisiin saloihin!

LF

Liquid Force on innokas vahvistuksemme suoraan Kaliforniasta. Aktiivinen ja tyylikäs LF pitää vauhdista ja toiminnasta! Energisellä otteellaan hän on saanut tiimiinsä maailman parhaita wake- ja kiteboardaajia, joita voit tavata Uimastadionilla 7.6.

iltasanomat

Coming up soon!